Team Breda, terugblik 2017-2020

Publicatiedatum: 
21 juli 2021
Magazine toont verleden, heden en toekomst van sport en bewegen.

Het digitale magazine Team Breda, terugblik 2017-2020 laat zien wat we in Breda in de afgelopen 3,5 jaar hebben bereikt op het gebied van sport en bewegen. Welke mooie activiteiten en bijzondere projecten er in onze stad zijn opgezet. Hoe sportaccommodaties zijn verbeterd en verduurzaamd en welke nieuwe sport- en beweegplekken er in de stad zijn bijgekomen. Ook lees je hoe we talent ondersteunen en bij welke evenementen we betrokken waren.

Blik op de toekomst 

Het magazine laat ook zien welke ambities en uitdagingen er zijn, bijvoorbeeld wanneer het gaat om het bereiken van jongeren, uniek sporten of verduurzaming van accommodaties. Ook vertellen we welke nieuwe sport- en beweegplekken er nog komen in de openbare ruimte. 

Kansen en mogelijkheden 

Maar vooral laat het  magazine zien wat er op dit moment allemaal gebeurt in de stad. Hoe kinderen in de wijk kunnen sporten met behulp van buurtsportcoaches. Hoe jongeren als Citytrainer of bij Grote Broer/Grote Zus werken aan hun persoonlijke groei. En welke nieuwe ontwikkelingen er zijn, zoals esports en urban sports. 

Wil je weten wat Breda allemaal te bieden heeft aan sport- en beweegmogelijkheden? 

Lees het magazine