Vaccinatie op locatie in de buurten van Breda

Publicatiedatum: 
21 juli 2021
Vaccinatie op locatie in de buurten van Breda

Is het er nog niet van gekomen om je te laten vaccineren tegen Corona? Of heb je nog vragen over de vaccinatie? Van donderdag 22 juli tot en met zaterdag 24 juli staat er een vaccinatiebus op het parkeerterrein bij het winkelcentrum in de Hoge Vucht. In deze bus kun je direct, dichtbij en gratis gevaccineerd worden. Ook kun je hier al je vragen stellen aan artsen en verpleegkundigen van de GGD.

Prikken zonder afspraak in de bus

Ben je 12-plus en wil je een vrijwillige vaccinatie? Je bent van harte welkom in de vaccinatiebus. Je hoeft hiervoor géén afspraak te maken. Let op: vergeet niet je legitimatiebewijs mee te nemen.

Heb je een vraag over het vaccineren tegen corona? Ook daarvoor kun je terecht in de vaccinatiebus. De artsen van de GGD staan voor je klaar met begrijpelijke antwoorden. Inwoners zonder afspraak kunnen in de prikbus worden gevaccineerd met Janssen of Pfizer.

Locatie: parkeerterrein winkelcentrum Hoge Vucht
Donderdag 22 juli: 09.00 – 20.00 uur
Vrijdag  en zaterdag 23/24 juli: 09.00 – 18.00 uur

Voor meer informatie over de vaccinatiebus en een compleet overzicht van alle locaties waar de bus deze zomer staat opgesteld verwijzen we je graag naar de website van de GGD West-Brabant