BOOO! Het is Halloween!

Publicatiedatum: 
27 oktober 2021
BOOO! Het griezeligste weekend van het jaar is hier! Het is 31 oktober Halloween en je hoeft je zeker niet te vervelen. We hebben een aantal activiteiten op een rijtje gezet, zodat je makkelijk kan kiezen wat jij wil doen.


Trick or Treat
De traditie is ondertussen overgewaaid uit Amerika en in zowel de Haagse Beemden (Gageldonk), Tuinzigt, Bavel en Ulvenhout kun je zaterdag verkleed langs de deuren, met de vraag ‘trick or treat?’.

Halloweenavond
Op vrijdag 29 oktober van 19:00 tot 22:00 uur wordt er een Halloweenavond georganiseerd door onder andere Grote Broer Grote Zus. Deze start bij kinderboerderij de Sik.

Pompoenfestival
Kom 28 & 29 oktober naar het Pompoenfestival op 't Sas. Verschillende winkelkraampjes staan in het teken van Halloween en kinderen kunnen heerlijk aan de slag met het schilderen en versieren van pompoenen!

Freaky Friday Halloween Party
Ook bij Brandpunt wordt er vrijdag 29 oktober een halloweenfeest georganiseerd vanaf 18:00 uur. Zorg wel dat je verkleed komt, want de dresscode is ‘fabulously freaky & scary’ 

Nacht van de Nacht
Op zaterdag 30 oktober is er een spooktocht bij kinderboerderij Parkhoeve. Hopelijk ben je niet snel bang, want schedels, vleermuizen en botjes horen bij deze spannende tocht!

Halloween time in Stada Stores
Bij Stada Stores op zaterdag 30 oktober worden er verschillende activiteiten georganiseerd voor de kleintjes. Zo kun je suikerspinnen eten, is er entertainment en kun je je laten schminken.