2021 in ‘Spoken Word’ ~ In het oog van de storm

Publicatiedatum: 
1 januari 2022
Een bijzonder jaar vraagt ook om een bijzondere manier van terugkijken. Dat doen we door middel van een ‘Spoken Word’- voordracht.

Dat het jaar 2021 een bijzonder en bewogen jaar was, staat vast. Het was een jaar dat veel van ons gevraagd heeft. Waarin allerlei gevoelens naar boven kwamen, van hoop door vaccinaties, blijheid door herwonnen vrijheid, angst voor nieuwe virusvarianten en boosheid omdat het steeds weer anders dan verwacht leek te gaan.

Een bijzonder jaar vraagt ook om een bijzondere manier van terugkijken. Dat doen we door middel van een ‘Spoken Word’- voordracht. In deze voordracht probeert de artiest te verwoorden hoe Breda terugkijkt op de afgelopen 12 maanden.

De tekst is geschreven door de Bredase Jimmy Rockx (29 jaar). Hij is schrijver in geschreven en gesproken woord. Benieuwd naar meer van zijn werk? Neem dan als het weer kan een kijkje bij de expositie “over straat met losse veters” bij bank15 aan de Sint Janstraat 11 in Breda.

Geniet van de Spoken Word voordracht.