KinderTrendrede Breda 2022

Publicatiedatum: 
20 mei 2022
Samen maken we de toekomst. Een toekomst waar we plezier maken en goed voor de aarde zorgen. Wij van de KinderTrendrede zijn klaar voor de toekomst.

Een nieuwe KinderTrendrede in Breda. We hebben ons best gedaan om onze beste ideeën te bespreken. We vinden het leuk om over de toekomst na te denken. Soms is een oplossing voor een probleem heel simpel. Waarom doen we het dan niet? Het valt ons op dat er een groot verschil is tussen iets zeggen en iets doen. Kijk maar eens naar mensen die zeggen dat ze geen afval op de grond gooien en het dan toch doen. We vinden dat jammer, want als we ons allemaal aan die afspraken houden wordt de wereld beter.

We hebben veel vragen beantwoord over de toekomst. We hebben gesproken over het klimaat, gelijke kansen en slimme technieken. We hebben ook nieuwe dingen geleerd. Onderwerpen die ook voor onze toekomst belangrijk zijn. Daarom zouden we willen zien wat er met onze adviezen gebeurt. Dat daagt ons uit om goede ideeën te blijven delen, omdat we dan zien wat onze invloed is.

Wij denken graag mee over de toekomst. Wij denken namelijk niet te moeilijk. Een goed idee is het waard om naar te luisteren. In deze KinderTrendrede delen we onze mening over drie belangrijke thema’s in Breda: kansen gelijkheid, natuur en digitalisering. We hopen dat jullie opnieuw onze ideeën voor de toekomst van Breda willen horen. Samen maken we de toekomst. Een toekomst waar we plezier maken en goed voor de aarde zorgen. Wij van de KinderTrendrede zijn klaar voor de toekomst.

Lees de hele pdf KinderTrendrede Breda 2022 (PDF, 289 KB).